Kövess minket

Bejelentkezés

A Szaffina Fűszerkonyha tulajdonosai vagyunk. Életmód és táplálkozási tanácsadóként és íróként dolgozunk. Idén lesz ötödik éve, hogy üzemeltetjük a blogot. Egészség és környezetvédelmi témákban. Cikkeket, általunk készített interjúkat, előadásokat és tanfolyamokat, programokat szervezünk és tartunk.

Vegán tanfolyamunk nem csak ételek elkészítéséről szól, hanem a szellemi, lelki tudásról, felkészítésről, energiákról, tudatosságról, böjtölésről. Ételkészítő videókat (ételkészítő videó 1, ételkészítő videó 2) készítünk, Vegán receptes könyveink: Receptes könyv 1 és Receptes könyv 2. jelentek meg, és ősi kínai regenerációs filozófiával is foglalkozunk és személyre szabott elemzéssel.

A mi célunk az, hogy minél több zöldet, ehető bio növényeket és gyógynövényeket egyenek az emberek, illetve hogy együtt közösen védjük és óvjuk a Földünket. Így szót ejtünk a természetes,vegyszermentes háztartásról és

kozmetikumokról is. Támogatjuk munkánkkal a termelőket, magyar gazdákat és az emberek egészségét.

Izomépítés Vegán Módra c. előadás és workshop

Hogyan épülnek fel az izmok? Hogyan tudod kihozni magadból a maximumot? Hogyan tudsz teljes értékű fehérjéhez jutni növényi eredetű forrásokból? Hogyan biztosítsd magadnak az izmok építéséhez szükséges tápanyagokat, vitaminokat? Hogyan tudunk izmot építeni? Hogyan tudunk sikeresen fogyni és azt meg is tartani? Tisztító, regeneráló, építő nyers vegán ételekről és testmozgásról lesz szó! Bemutatunk pár ismert sportolót is, akik így edzenek és étkeznek, milyen sikereket értek el!

Gyere és beszélgessünk! Kóstoló is lesz: nyers magyaros kőrözött, cukkini szeleteken, csírák, és zöld levek. Az ételek fehérjében gazdagok, csak természetes formában kerülnek kóstoltatásra!

Elérhetőség:
Weblap: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com
Blog: http://www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu/

Facebook: http://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: + 36 70/ 408-4145
Nagy Szaffina és Nagy Károly

Táplálkozási és Életmód tanácsadók a Szaffina Fűszerkonyha tulajdonosai