Kövess minket

Bejelentkezés

Természetes táplálkozás élő ételekkel

Bemutatkozás
Lénárt Gitta vagyok, már több, mint 3 éve élek természetes táplálékokon, vagyis nyers és élő ételeken

 Az előadásról . Egészségügyi problémák miatt döntöttem így, és nem bántam meg. A sejtjeim hálásak, megnőtt az életerőm, elmúlt az allergiám és a magas vérnyomásom, tartom a számomra ideális testsúlyomat. 


Felismerve ezt a nagyszerű érzést, szeretném a tapasztalataimat és élményeimet minél több embernek átadni, ezért indítottam egy internetes naplót, „Gitta nyersétel blogja” címmel, ahol már több száz bejegyzést, receptet talál a kedves Olvasó. (http://gittarawfood.blogspot.com/)
Célom megismertetni az emberekkel az élő ételekkel kapcsolatos tényeket, valamint megmutatni azt, hogy az élő ételek finomak! Az áttérés az élő ételekre nem csak lemondással jár, hanem új ízek felfedezésével, megismerésével. 
Programokat szervezek, tanfolyamok, találkozók, előadások és élő étel klub várja az érdeklődőket, mindenki kiválaszthatja azt az eseményt, amire a legjobban szüksége van. Itt meg lehet kóstolni a különböző finomságokat, amelyek a hazai íz-világot tükrözik, és hazai alapanyagokból készülnek.
2010-ben megjelent első könyvem, az „Élő ételek könyve-lúgosítás természetesen” címmel. Ebben a könyvben összefoglalom a nyerskonyha legfontosabb ismérveit, alapanyagait, konyhatechnikai eljárásait. A legfinomabb recepteket gyűjtöttem össze, melyeket jómagam is nap mint nap fogyasztok.
2011-ben megjelent a második könyvem: „Élő édességek könyve” címmel.

Az előadásom az élő ételekről szól, hogyan tarthatjuk meg, vagy szerezhetjük vissza egészségünket az élő ételek segítségével. Miért nem jók a feldolgozott, főtt ételek? Mik a civilizációs hatások, hogyan lehet ezeket minél jobban kiküszöbölni? Hogyan gyógyítanak, tisztítanak az élő ételek? Alapanyagok, ételkészítési eljárások. Nyers étel irányzatok. Néhány gyakorlati kérdés.

Elérhetőség
http://gittarawfood.blogspot.com/
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30/984-8931