Kövess minket

Bejelentkezés

Kína házhoz jön! Csí Kung – Tai Csi és Dr. Wu-féle arc- és fejmasszázs workshop

1990 tavaszán, amikor Dr. Wu Bin Jiang fiatal kínai orvosként Magyarországra érkezett, s itt, azután két év múlva Ausztriában tanítani és gyógyítani kezdett, legtöbben nem sokat hallottunk még a hagyományos kínai orvoslásról…
 Most 2017-ben, amikor 27 évvel később, az augusztus 26-27- i Vegafesztiválon vasárnap 12.00 órakor a Kőrösi Csoma (volt Pataky) Művelődési Központban a „Csí Kung – Tai Csi és Dr. Wu-féle arc- és fejmasszázs” workshopot tartom, már elmondható, hogy Prof. WU Bin Jiang az Ontario College of Traditional Chinese Medicine (OCTCM) kanadaihagyományos kínai orvosi főiskola rektora immár a 12. Nyári Budapesti TCM Hagyományos Kínai Orvosi) tanfolyamsorozatát fejezte be, sikeresen. És már sokan, és egyre többen tanulják, alkalmazzák és veszik igénybe e csodás ősi, és ma is élő gyógyászatot - Magyarországon.

 Szerencsénknek tekinthetjük, hogy Prof. WU Bin Jiang, ez a nagyszerű kínai-kanadai tanító és orvos, éppen Magyarországot tette meg európai tanításai színhelyének, éséppen itt tanítja az érdeklődőket a TCM elméletére és gyakorlatára, egyebek között a Dr. WU-féle arc- és fejmasszázsra, a Tui Na kínai gyógyító masszázsra, a TCM diagnózisés kezelés tudományára. Immár tizenkét éve teszi ezt, 2006 óta, minden augusztusban.

 Az idén (2017-ben) például 9 gyakori nőgyógyászati probléma pontkezeléssel való gyógyítását, és ezzel együtt a hagyományos kínai orvosi pulzus- és nyelvdiagnosztika alapjait tanította. Ezt követő tanfolyamán a négy végtag Tui Na kínai gyógyító masszázsát, majd pedig az általa kidolgozott (ősi kínai orvosi alapokon nyugvó) Dr. WU-féle arc- és fejmasszázst adta át.

 A közeljövő: 2017. szeptember 8. pénteken 18.00-kor pedig éppen itt a Kőrösi Művelődési Központban már 9. évadunkat kezdjük meg Csí Kung - Tai Csi tanfolyamunkkal. Akinek tehát megtetszett a workshopon kipróbált egészséget fenntartó módszer, kezdheti a tanulást ugyanezen a helyszínen. Természetesen a már végzetteket is szívesen látjuk, mivel az ősztől induló, egész évadban tartó tanfolyam egyben gyakorlásként, valamint ismétlési lehetőségként is szolgál.

Elérhetőségek:

+36-70- 234-65- 99

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.fejmasszazs.hu