Kövess minket

Bejelentkezés

BENKÓ Erzsébet / Grafológus / Önismereti segítő konzulens / Személyiségelemző
Bemutatkozó linkje: http://www.napszikra.hu/terapeuta/benko-erzsebet

A fesztiválon való program ismertetése / 2017.08.27. VASÁRNAP / 15 órától:
„KREATIVITÁS A GRAFOLÓGIÁBAN” workshop (földszint 12. csoportszoba)

A programban egy interaktív, önismereti sajátélmény műhelygyakorlaton vehet részt az érdeklődő. Bepillantunk a grafológia világába, szimbólumrendszerébe, egyben megismerkedünk a kreativitásra utaló jelekkel, saját írásunkon keresztül. 

Szeretettel várom az érdeklődőket!
(A műhelyre már a fesztivált megelőzően, előre feliratkozhatnak az érdeklődők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.)

Személyes bemutatkozás: Gyermekkoromban sokat foglalkoztam azzal, hogy milyen lehet felnőttnek lenni, hogyan fogok élni, mi lesz a foglalkozásom, milyen lesz a párom, milyen sors vár rám? Érettségi után (bár nem ezt tanultam, nem erre készültem) gyorsan a segítő pályán találtam magam… - ösztönös döntés volt és nem a véletlen játéka, ma már tudom…

 

Több, mint 20 éve dolgozom egyéni- és csoportos tanácsadóként, trénerként, segítem a hozzám fordulókat személyes útjukon magukra találni, elakadásaikon továbblépni, problémáikat megoldani, krízishelyzeteken túllendülni és mindezekből tanulva fejlődni, egyensúlyt, harmóniát találni. Hiszem, hogy a jobb életminőség kulcsa önmagunkban keresendő, sorsunk titka, kérdése önismeretünkben van, választ itt találunk.
Ilyen módon tanultam, elvégeztem és alkalmazom munkámban hosszú évek óta a művészetterápia módszerét, autogéntréninget, mediációt és legújabb képzettségemet, a grafológiát. Pszichológiai iskolát tekintve, a humanisztikus pszichológia emberképe áll hozzám legközelebb, munkámban ezt a megközelítést, értékrendszert, szellemiséget képviselem.
És persze, rengeteget köszönhetek azoknak az embereknek, akik bizalmukba fogadva kérdéseiket, problémáikat megosztották velem és kísérőjükké szegődhettem személyes útjukon, örömükben, bánatukban, könnyeikben, nevetésükben egyaránt.