Kövess minket

Bejelentkezés

CSIKI Tünde Egységtréner / Szentélykonduktor
Bemutatkozó linkje: http://www.napszikra.hu/terapeuta/csiki-tunde

A fesztiválon való program ismertetése / 2017.08.26. SZOMBAT / 17 órától:
„A LÉTEZÉSBŐL AZ ÉLETBE” kiselőadás (földszint 12. csoportszoba)
Hogyan kerülhetek a konfliktusokkal és szenvedéssel teli elme állapotából az oknélküli öröm és az Egység állapotába.

Hogyan segíthet nekem ebben az Egység jelenség, Sri Amma, Sri Bhagavan és a Jelenség bemutatása. Mi az Ő víziójuk és mit jelent az Emberiség feltétel nélküli megszabadítása, mi a Deeksha, hatásai az életünkre. 

 

A fesztiválon való program ismertetése / 2017.08.27.VASÁRNAP / 16:30 órától:
„EGYSÉGBEN ÉLNI MAGADDAL ÉS A VILÁGGAL” workshop (földszint 12. csoportszoba)

 

Ha EGYSÉGBEN vagy magaddal, akkor BOLDOG vagy, és ha boldog vagy, az életedben a dolgok elkezdenek megtörténni veled. Olyan ez, mint egy tánc: az emberekhez könnyedén tudsz kapcsolódni, jó döntéseket hozol, jó üzleteket kötsz, jó egészségi állapotban vagy, a tested magától gyógyul meg, mert az EGYSÉG, a nagyobb elfogadás állapotában vagy. Áramolsz, együttműködést, boldogságot árasztasz magadból és ez a környezetedre is pozitív hatással lesz. Automatikusan segítőkész, együttműködő és együtt érző leszel másokkal…

De ahhoz, hogy ezt a csodás állapotot tapasztalhasd, meg kell látnod azt az állapotot, amiben most létezel, vagyis ami miatt ezt az állapotot nem tudod megtapasztalni. A műhelygyakorlatban, egy igen erőteljes energiatérben, személyesen is megélhetők lesznek azok a kondíciók, ami miatt nem vagy az Egység állapotában. Meg fogod látni, hogy milyen mértékben akadályoz a kapcsolataidban, a bőségedben, a sikerekben, az egészségedben, vagyis abban, hogy ÉLJ! A látás el fog mozdítani az Egység állapotába, majd a program végén az Egység jelenség ARANYGÖMB-jével fogunk együtt meditálni, az Ő áldását befogadva elmozdulunk az ok nélküli öröm és az Egység állapotába.

 

Úgy az előadásra mint a műhelyre, szeretettel várom az érdeklődőket!
(A műhelyre és az előadásra is, már a fesztivált megelőzően, előre feliratkozhatnak az érdeklődők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.)

Személyes bemutatkozás:
A gyermekkorom úgy alakult, hogy már korán egyedül kellett szembenéznem a kihívásokkal és talán ezért, gyakran egy elképzelt baráttal beszélgettem, kértem segítségét. Akkor ez természetesen történt, nem volt benne tudatosság. Visszatekintve, ma már látom, hogy az életem kezdetén is ott volt velem egy felsőbb erő, aki segített, tanított, óvott, terelt és készített arra, aki, ami most vagyok. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően tudok ma sok embernek segíteni, bármilyen jellegű problémával is forduljanak hozzám. Nem vagyok orvos, sem tanár, mégis tanítok és gyógyulások, csodák történnek emberekkel, akik hozzám fordulnak, ennek a csodálatos kapcsolatomnak köszönhetően. Képes vagyok összekapcsolni az embereket az ő legmagasabb rendű szentséges énükkel, Istenijükkel vagy nevezd, ahogy szeretnéd. A Felébredés természetes módon történik körülöttem, akár egyéni terápián, csoport programokon vagy a Szentély folyamatokon vesznek részt.

Az útkeresés éveiben sok tanfolyamot és sok módszert kipróbáltam, elvégeztem (pl. Kineziológia, Reconnective, Pránanadi, stb...), és bár mindegyik nagyon hasznos spirituális, fejlesztő vagy gyógyító módszer, de ma már TUDOM, hogy amit mindenki keres, az EZEKEN TÚL VAN. Ahonnan az ÉLET, a TUDATOSSÁG és az OK NÉLKÜLI ÖRÖM, a SZERETET érkezik, az az elmén túli, ahová semmilyen technikával nem juthatunk el. A Felébredést és a Megvilágosodást nem lehet egyéni erőfeszítéssel elérni, az a kegyelem ajándéka. Minden erőfeszítés csupán útkeresővé tesz minket, de az igazi ÁTALAKULÁS, az igazi FEJLŐDÉS egyedül az Isteni ajándéka.

 

2010-óta rendszeresen járok Indiába elvonulásokra, különböző kurzusokra és az Isteni csodálatos ajándékaként mindig a legnagyobb élő mesterektől tanulhatok. Az Egység Jelensége a szemünk előtt, napról napra bontja ki szirmait átalakítva Emberiséget. Az Egység nem vallás, nem szekta, nem spirituális technika... Három gyermek édesanyjaként, párommal együtt 2012-óta mindketten Felébredettként élünk és tapaszaljuk a világot úgy, ahogyan az van. (Az érdeklődő honlapomon bővebben is olvashat a munkámról és az Egységről. www.egysegaldas.hu)