Életmód
Vegetáriánus
Kövess minket
Alapítvány
Bejelentkezés
1998-ban ismerkedtem meg Váradi Tibor által a természetes életmód alapjaival és a természetgyógyászat különböző ágaival.
Ennek hatására váltottam vegán táplálkozásra, s kezdtem el tanulni az alternatív mozgás- és masszázsterápiát, a gerinckorrekciót, valamint a manuálterápiát.
"..a Nia olyan mint a csokoládé, meg kell kóstolni..." :)
Debbie Rosas Nia társ-alapító
51 éves, háromgyerekes anya (gyermekei 23, 19 és 13 évesek)10 éve vegán, 2 éve nyers-vegán, zsírszegény
étrenden él.
A szennyezett környezet, a személyes gondok és a munkahelyi nyomás kihatással van a testünkre és az elménkre. Az Élet Művészete alapítvány bemutató foglalkozása egyedülálló eszközökkel és technikákkal segít legyőzni a mindennapi, modern életünkben felgyülemlett stresszt. A foglalkozáson elsajátított jógagyakorlatok, légzéstechnikák és meditáció által könnyebbnek, energikusabbnak és lelkesebbnek érezzük magunkat, legyőzve a mindennapi kihívásokat.
A NYERS (ÉLŐ) VEGÁN ÉTKEZÉSRŐL
A nyers vegán étkezésben ételeinket nem hevítjük 41°C fölé. Így az élelmiszerek megőrzik értékes enzimjeiket és tápanyagaikat, valamint íz és illatanyagaikat is. Ez az étrend optimális tápanyag ellátottságot és energiaszintet biztosít szervezetünk számára.
Hogyan éljük túl a civilizációt? Életerő életfogytig.
Magamról:
65 éves múltam, mérnöki alapképzettséggel, de van rendvédelmi, pedagógusi, közlekedéspszichológusi, egészségügyi felsőfokú és természetgyógyász doktori végzettségem is.
Pszichológus / Tarot elemző
„A tarot szimbólumai az önismeretben”
Lénárt Gitta vagyok, 5 éve folytatok nyers étel diétát, ami azt jelenti, hogy étkezésem nagyobbik részét nyerszöldségek, csírák és
gyümölcsök teszik ki. Nem, vagy csak nagyon ritkán fogyasztok gabonát, főtt ételeket, viszont annál több diófélét, csírákat, olajos magot, és étkezésem részei a különböző fűszerek, hidegen sajtolt olajok.