Kövess minket

Bejelentkezés

Vegan recept

Hozzávalók:
barna rizs
vöröshagyma
sárgarépa
kukoricaliszt
barna rizsliszt
tisztított víz
természetes só
hidegen sajtolt napraforgó olaj
natúr tofu
jégcsapretek
umeboshi ecet
fekete szezámmag
bio mustár
bio citrom leve
rizsszirup

Elkészítési mód:
A barna rizst megfőzzük a tisztított vízben egy csipet sóval. A vöröshagymát félholdra, a sárgarépát gyufaszálra vágjuk. A kukoricalisztből és a barna rizslisztből kevés sóval, tisztított vízzel palacsinta sűrűségű tésztát készítünk, majd beleforgatjuk az összevágott zöldségeket, és kisütjük őket a hidegen sajtolt napraforgó olajban. Ezután a natúr tofut is kisütjük az olajban. A jégcsapretket lereszeljük, sózzuk és kevés umeboshi ecettel meglocsoljuk, majd megszórjuk fekete szezámmaggal. Az öntetet mustárból, tisztított vízből, citromléből és rizszirupból készítjük el.  

Hány alkalommal készítette már el korábban ezt a receptet: 50x legalább

Nehézségi fok (1 és 5 között, 1 a legkönnyebbet jelenti): 1

Elkészítési idő: kb. 40 perc, mialatt a barna rizs megfő, elkészülünk a többi étellel is (sült zöldség és tofu, saláta, öntet)