Kövess minket

Bejelentkezés

Lénárt Gitta : Élő édességek: az első lépések a nyers étrend felé

 

Az élő édességek elméleti megközelítésben: miért sokkal egészségesebbek a nyers édességek? Élő édességek gyakorlati megközelítésben: alapanyagok, konyhatechnikai eljárások, alaptechnikák. Hogyan fogjunk hozzá? mire kell odafigyelni, hogy biztosan sikerünk legyen? Néhány élő édesség recept a gyakorlatban.

Lénárt Gitta 12 éve foglalkozik élő ételek készítésével, oktatással, közösség építéssel. Eddig 9 könyve jelent meg a témában, a kilencedik az Élő édességek II. címmel épp ezen a nyáron. Tanfolyamokat, nyers vacsorákat, hétvégi elvonulásokat szervez, célja, hogy minél több ember megismerje az élő ételek jótékony hatásait, és az élő ételek csodálatos szín és ízvilágát.

 

 

http://lenartgitta.hu/