Kövess minket

Bejelentkezés

Maharishi Bhramananda Yogi - Vegetariánus szeretet

- A szeretet nem az, amikor két ember egymásra néz, hanem amikor együtt ugyanabba az irányba néznek.
A valódi szeretet nem az, amit gondolunk róla, amit megszoktunk szeretet gyanánt, amit szeretetnek szánunk, amit csinálunk, amit játszunk az élet nagy színpadán. Mi hát az igaz szeretet természete?
Hogyan tudunk túllépni azokon az érzelmi mintáinkon, amikbe beleragadtunk? Hogyan tudjuk túltenni magunkat azokon a minket ért kellemetlen szituációkon, például egy fájdalmas szakításon, ahol pont a szeretet sérült? Mit jelent az elengedés és miért olyan nagyon nehéz?

 

 

Maharishi az elmúlt években itthon és számos külföldi országban több ezer ember életét tette boldogabbá, felszabadultabbá speciális légzéstechnikák, jógagyakorlatok segítségével.
Maharishi programjain a spirituális és a gyakorlati élet egységének a megteremtése a cél. Fontos, hogy a résztvevők kizökkenjenek a mindennapok taposómalmából, és megtanulják a stressz kezelésének lehetséges módjait. Egy másik látásmódot, életfilozófiát ismerjenek meg, melynek segítségével jobban hisznek önmagukban és magabiztosabbá válnak.
Maharishi 10.éve él Magyarországon, s az életét - családja támogatásával - annak szenteli, hogy segítse az embereket vissza találni a test-lélek-szellem harmóniájához.
Gyors és hatékony változásokat idéz elő a hozzá fordulók életében, akik ezáltal visszanyerik egészségüket, belső békéjüket.

 

facebook.com/siddhah/

mabhrama.org