Kövess minket

Bejelentkezés

Fleck Gábor - Onigirazu - egy japán szendvics tisztán növényi alapanyagokból

A bemutatón egy Japánban nagyon elterjedt, de Európában is egyre népszerűbb szendvics, az onigirazu elkészítését szeretnénk bemutatni - természetesen kizáróag növényi alapanyagokból. Mindent helyben fogunk készíteni, hogy azt bizonyítsuk, nem kell az egész napot a konyhában tölteni azért, hogy jóízűeket ehessünk, vihessünk magunkkal munkahelyre, iskolába, kirándulásra.

Fleck Gábor a szociológus pályát elhagyva lett vegán szakács. Korábban a RépaRetekben, majd a Slow Foodiez-ban dolgozott szakácsként. Jelenleg saját brand építésébe kezdett "Mishto" név alatt. Prémium kategóriás tortákat, deszerteket, szendvicseket és egyéb ételeket készítenek a megrendelők speciális igényeit kielégítve. Emellett catering szolgáltatást vállalnak, tanfolyamokat tartanak, illetve eseményeket szerveznek - a növényi alapú ételkészítés és táplálkozás népszerűsítése érdekében.