Kövess minket

Bejelentkezés

Dr. Babics Júlia - Mit együk, hogy jól legyünk? - vegán étrendi tanácsok a pajzsmirigy betegségeinek megelőzéséhez és gyógyításához

 

A pajzsmirigy betegségei mára népbetegséggé váltak. Sok ember és szinte minden korosztály érintett benne. Sokan tapasztaljuk, hogy a hagyományos orvosi terápiák mellett a helyes étrend és az életmód is igen nagy mértékben hozzájárul a tünetek enyhüléséhez. Az előadás során azokat a vegán étrendi javaslatokat veszünk sorra, amelyek elősegítik a pajzsmirigy egészségének megőrzését vagy helyreállítását, érintve a gluténérzékenység, a jódpótlás és szójafogyasztás kérdéseit is.

dr. Babics Júlia 2003-ban végzett a Semmelweis Egyetemen általános orvosként, majd belgyógyászati és onkológiai profilú kórházi osztályokon, később járóbeteg ellátásban dolgozott és dolgozik belgyógyász szakorvosként. A kórházi munka során látott beteg- és betegségsorsok ébresztették fel az érdeklődését a természetgyógyászat iránt. Homeopátiát, később antropozófus gyógyászatot tanult, több mint tíz éve tanulmányozza Váradi Tibor természetgyógyászati és más témájú könyveit, előadásait. Antropozófus orvosként a Napfényes Gyógyközpontban érhető el.

napfenyesgyogykozpont.hu