Kövess minket

Bejelentkezés

Dr. Aranyos Edit - Erkölcsös Egészség

Az előadás az ájurvédikus egészségtudomány szemszögéből tárgyalja az egészségmegőrzés és a vegetarianizmus összefüggéseit - bepillantva az egészség filozófiai mélységeibe.
Lehetséges-e egészség erőszak árán?
Hogyan állhat az ételek erőszakos előállítása például a laktóz-intolerancia, a “glutén-érzékenység” vagy esetleg az allergiás megbetegedések hátterében?
Elérhető-e a “tökéletes egészség” az önmegvalósítás elérése nélkül?
Ezekre a kérdésekre ad választ a védikus tudás.
Az ajurvéda egyedülálló eszközei - az alkatok tana, az anyagi kötőerők tudománya, személyre szabott méregtelenítő eljárása a pancsakarma, - mint hatékony és praktikus egészségmegőrző módszerek tömör figyelemfelkeltő említése szintén az előadás része.

Dr. Aranyos Edit 30 éve praktizáló belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi orvos, háziorvos, klinikai homeopata -- kezdettől fogva holisztikus attitüddel, a “komplementer” medicina ötvözésével.
25 éve vegetáriánus orvosként tanulmányozza orvosi, később filozófiai szempontból a növényi alapú táplálkozás egészségre gyakorolt hatását, és azt így alapértelmezettnek tekinti.
20 éves alapellátásban végzett gyógyító tevékenysége során természetesen az egészségmegőrzésre fókuszál, és a megfelelő táplálkozás szerepét alapvető fontosságúnak tartja.
15 éve a Krisna Tudat Nemzetközi Szervezetének (ISKCON) aktív tagja. Krisna-tudatos orvosként védikus filozófiai és ájurvédikus ismeretei alkalmazásával — előadásokon, ismeretterjesztő cikkek, interjúk, média megjelenések során, és elsősorban gyógyító munkája kapcsán osztja meg tudását az érdeklődőkkel, akik őszintén törekednek a teljes egészségre.

napfenyesgyogykozpont.hu