Kövess minket

Bejelentkezés

Holisztikus szemléletben, közel 20 éve segíti a hozzá fordulókat az egészségük helyreállításában, elsősorban hormonális gondokban.

A 21. sz. civilizációs járványává dagadt az inzulin­rezisztenciá­val ( IR) járó hormon­rendszert érintő megbetegedés, mely más problémáknak is megágyaz. Jó megoldás alapja a vegetáriánus életforma-kontra Paleo  diéta- ezt  bővítem személyre szabott hatékony  terápiával. Édes élet? Inzulinrezisztencia- a gyógyulás útja

dr. Bérczi Juditról:

38 éves orvosi pályáján sokat foglalkozott a  táplálkozás jelentőségével a betegségek kialakulásában és gyógyulásban betöltött szerepével. Már a tudomány oldaláról is sok megerősítést kapott, hogy a legegészségesebb életforma, a vegetáriánus. A test, lélek szellem egységének elfogadása közelebb vitt a betegségek valódi okának helyes felismeréshez. Az őskeresztény áramlatba történő bekapcsolódás hozta meg a döntő fordulatot. A szellemileg megalapozott vegetáriánus életmód igazi segítség a teljes gyógyulás elérésében. Holisztikus szemléletben, közel 20 éve segíti a hozzá fordulókat az egészségük helyreállításában, elsősorban hormonális gondokban.