Kövess minket

Bejelentkezés

8-as terem

HKO, természetgyógyászat, kínai nyelv és pulzus diagnosztika

Bemutatkozás

A Juglandis Eü Bt. hazánk egyik legrégebbi vállalkozása amely hivatásszerűen foglalkozik természetgyógyászattal. Vidéki székhelyünkön és Budapesti rendelőnkben 1991-óta fogadjuk  vendégeinket. Célunk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk amelyek nagyban hozzájárulnak a  jő közérzet, ezáltal a szó szerint vett testi – lelki jólét megtartásához visszaszerzéséhez. Munkánk legjavát a Tuina terápia, vagyis a Kínai masszázs adja, amelynek általunk alkalmazott változatában jól ötvöződik a kelet és a nyugat egészségfilozófiája. A kezelés helyes megválasztását egyéb állapotfelmérő módszerek mellett specialitásunk a kínai nyelv és pulzus diagnosztika segíti.

Helyszín

8-as terem

Részletek

Már 9. alkalommal nagy örömmel veszünk részt a színvonalas vegetáriánus fesztiválon. Az elmúlt évek szokásai szerint díjmentes szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődőket. Mindkét napon: 

  • 10 órától - 16 óráig kisebb megszakításokkal kínai kéz, nyelv és pulzusdiagnosztika állapotfelmérés, tanácsadás az esetleges véleményezett rizikófaktorokra.
  • 14 órától „Kínai módszerek a természetgyógyászatban” rövid ismeretterjesztő előadás, benne Tuina masszázs bemutató.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket! 

Hartmann Ferenc a HKO Magyarországi Egyesület és a Közép és Kelet Európai HKO egyesület rendes tagja, Tuina masszázsterapeuta, szakíró.

További információ

www.juglandis.hu