Szeptember 8. szomat
|
||
10:00 – 11:30 | Fleck Gábor- RépaRetek séfje |
Szicíliai caponata “sajtos” polentával, “Dél-olasz ízek - tisztán növényekből”
|
12:00 – 13:30 | Szűcs Zsuzsa |
Zöldségnyársak AMC fűszerekkel
|
14:00 – 15:30 | Kovács Zoltán-Napfényes étterem séfje |
Köles-túróskrémes palacsinta
|
16:00 – 18:00 | ||
Szeptember 9. vasárnap
|
||
10:00 – 11:30 | Molnárné Mariann és csapata | (Nem) mindennapi konyha (Milánói pástétom kenyérrel, csírával, Zöldséges ragu bulgurral, három féle salátával) |
12:00 – 13:30 | Nagy Zita |
Mit eszik a vegagyerek?
|
14:00 – 15:30 | Bánfi Ibolya és Tóth Gábor |
Te(l)jes élet tehéntej nélkül. Növényi tejek és dresszingek szerepe a vegán étrendben
|
16:00 – 18:00 | Csengei Károly |
Vegán életmóddal a hosszú távú egészség érdekében
|